DELF examentraining


De DELF (Diplôme d’Etudes en Langue Française) is een officieel diploma geleverd door het Franse Ministerie van Onderwijs. Kandidaten buiten Frankrijk kunnen hiermee hun vaardigheden van de Franse taal waarborgen. De DELF B2 geeft vrijstelling van taaltesten bij de toegang tot Franse universiteiten en is een belangrijke kwalificatie voor hoogopgeleid werk in vele landen. De DELF is voor onbepaalde tijd geldig.

De DELF bestaat uit vier verschillende diploma’s. Deze staan gelijk aan de vier niveaus van het Europees Referentiekader voor talen (ERK): A1, A2 (basisgebruiker), B1, B2 onafhankelijke gebruiker. Voor elk niveau worden de volgende competenties geëvalueerd: luistervaardigheid spreekvaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid.


De Alliance Française Utrecht biedt 2 keer per jaar een DELF examentraining aan voor de niveaus B1 en B2 (A2 op aanvraag) zowel voor de examensessie van december als juni. Wij starten op 19 september. Aanmelden kan nu al!


Tijdens de lessen wordt elk examenonderdeel getraind. Er wordt met name gewerkt aan de productieve taalvaardigheden: de spreek – en de schrijfvaardigheid. Aan de hand van proefexamens, geselecteerd oefenmateriaal en handige tips van de docente werkt u samen met uw medecursisten toe naar de examendag.


Het cursusgeld (voor 10 x 2 uur) is afhankelijk van het aantal deelnemers en inclusief lesmateriaal:


Vanaf 7 > deelnemers €195

6 > € 225

5 > € 275

4 > € 340


U dient zich zelf aan te melden voor het examen. Dit kan bij één van de examencentra (kies Pays-Bas).


Bij de AF Utrecht

Delf B1 & B2
(dec. 2019)

Iedereen geslaagd!


start in maart 2020

Intensief: 8 x 2,5 uur

WelkomCursussenInschrijvenCultuurNieuwsContact

Fondation Alliance Française
Alliance Française des Pays Bas
Agenda AFPB

 AFPB

__AddCode="here" style="position:absolute;left:684px;top:0px;width:61px;height:14px;overflow:hidden;">

Php-call

Franse

taal en cultuur

WelkomCursussenDELF training